Om Norrans hjältar

Ända sedan 1910 har Norran brunnit för att utveckla och stärka regionen. 2014 beslutade Norrans ägare, Stiftelsen Skelleftepress, att börja utse Norranhjältar.

Vi vill med din hjälp lyfta fram alla de människor som i stort som smått engagerar sig i viktiga framtidsfrågor som just utvecklar regionen.

Vi vill göra det för att prisa de som verkligen gör skillnad för oss alla, men också för att inspirera fler att göra mer.

Många av de saker som i dag är självklara och viktiga grundbultar i vårt samhälle har någon gång kommit ur en enda människa. En idé. En handling. Ett genomförande.

Därför lyfter priset personer, inte företag eller organisationer. Snarare i så fall personen som grundade företaget eller organisationen.

Utvecklingen av vår region varje dag när nya byggstenar läggs till de gamla. Och tillsammans bygger vi steg för steg vår gemensamma framtid.

Kan vi inspirera fler att bli Norranhjältar gör det skillnad!

Regler

Tävlingen avslutas med prisutdelning den 10 februari 2018. Själva nomineringen pågår till om med 7 februari.

Jury består av representanter från Norran och Stiftelsen Skelleftepress. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkoren. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Finalisterna meddelas senast den 20 november via telefon eller e-post. Därefter kommer deras namn att publiceras i Norrans alla kanaler, allt från tidningen och norran.se till facebook och twitter.

Vinnaren godkänner att Norran använder tävlingsresultatet i sin marknadsföring.

Om du har eventuella synpunkter på tävlingen, kontakta stefan.lundmark@norran.se